A több mint 60 éves múltra visszatekintő gyártó, a DIPLOMAT kifejezetten a sajátos igényeknek és a magas minőségi követelményeknek megfelelően alakítja ki termékeit.

ÚJDONSÁG!

MODEL PRO

Változtassa rendelőjét átlagosból különlegessé!

diplomat model pro

Letisztult, modern megjelenés és intelligens technológia

A Diplomat legújabb tagja díjnyertes tervezők által alkotott igazi különlegesség, ahol a modern és letisztult megjelenés találkozik a 21. század csúcstechnológiájával. Az újgenerációs modell nem csak külsejével, hanem tudásával is tarol. Ez a világ első teljesen digitálisan vezérelt kezelőegysége, mely leegyszerűsíti és megkönnyíti a fogászati rendelő mindennapi munkáját, olyan mintha még egy asszinsztens lenne Ön mellett! Kompakt méretének köszönhetően szinte bárhol elfér, 50 színben válaszható, UV-álló felületkezelésének, valamint a robosztus és modern felépítésének köszönhetően sok éven át fogja megkönnyíteni munkáját!

PREMIUM

Diplomat Adept DA370 és DA380
Maximális kényelem, ergonómia és technológia

A Diplomat Adept DA370 felsőkaros, illetve a DA380 alsótömlős fogorvosi kezelőegységek a forradalmian új technológiának köszönhetően igazán kiemelkedő szolgáltatást kínálnak, melyek az Ön fogászati praxisát néhány lépéssel más rendelők elé helyez. A kezelőegység tartalmazza a fogászati piacon jelenleg fellelhető legmodernebb konstrukciós megoldásokat, úgy mint a 7” színes érintőképernyős kijelző, az eszközök hűtővizének elektronikus szabályozása, a szénkefe nélküli mikromotorok forgatónyomatékának beállítása. A DA370 / 380 fixen a padlóra rögzített kezelőegységek, orvosi oldalon 6, asszisztens oldalon 5 eszköz, plusz kamera elhelyezésének lehetőségével. A DIPLOMAT márka új koncepciójáról beszélhetünk, amelynél a kezelőszék a vizesblokk oldalára rögzítve függőlegesen mozgatható. A kezelőszék programozható, 8 programhely tárolható két fogorvos számára. A DA370 / 380 fogászati kezelőegységek konstrukciós megoldása teljes mértékben alkalmazkodik a röntgennel vagy sebészeti mikroszkóppal történő munkavégzéshez.

Diplomat Consul DC350 és Lux DL320
Minden igényhez alkalmazkodik

A Diplomat Consul DC350 felsőkaros és a Diplomat Lux DL320 alsó tömlős fogászati kezelőegységek jellemzője az eszközök maximális variálhatósága az orvos igényeinek megfelelően. A fogászati kezelőegységek ezen típusa egy székre rögzített változat, amelyen a vizesblokk, az orvosi asztal és a lámpa együtt mozog a székkel. Felszerelhető akár tíz eszközzel, hat eszközzel az orvosi oldalon és további néggyel az asszisztens oldalán. A DC350 / DL 320 hat eszközzel rendelkező orvosi asztalán akár öt fényes forgóeszköz elhelyezésére van lehetőség, melyből kettő szénkefe nélküli mikro motor is lehet. A vizesblokk kiépítése lehetővé teszi a Cattani, Metasys vagy Dürr szeparátor és az autamatikus fertőtlenítő és algamentesítő rendszer lehetőségét. A kezelőpanelon 7” színes érintőképernyős kijelzővel szabályozhatja a készülék, kézidarabok és egyéb tartozékok funkcióját és paramétereit. Említést érdemel a pneumatikusan fékezhető pantográfkar, az elektromosan beforgatható köpőtál és a LED technológiás OP- lámpa.

COMFORT

Diplomat Adept DA270,280

A maximális kényelemért

A diplomat Adept DA270 felsőkaros, a DA280 alsótömlős, padlóra szerelt fogászati kezelőegységek, amelyeken a szék az egység oldalára van rögzítve. Elegendő helyet biztosítva ezzel a fogorvos lábainak és lehetővé teszi a páciens helyzetének kedvezőbb beállítását. Ezt a célt szolgálja még a minden irányba elforgatható csuklóval rendelkező 3D-s fejtámla. A beépített biztonsági elemek garantálják úgy az orvos mint a páciens biztonságát. A DA270 / 280 egységek orvosi pultján öt eszköz kiépítésére van lehetőség, melyek funkcióit egy 7”-os színes érintőképernyővel állíthatjuk és azokat nyolc programban tárolhatjuk. A kezelőegység asszisztens oldalán felszerelhető öt további eszköz, illetve egy kamera. A magas szintű komfortot olyan technológiák biztosítják, mint a pantográf kar pneumatikus fékezése, valamint az öblítő tál beforgatás és eszköz hűtővíz elektromos szabályozása.

Diplomat Consul DC310 / Diplomat Lux DL210

Az elérhető ár és a technikai lehetőségek ideális kombinációja

A DC310 felsőkaros és a DL 210 alsótömlős székre szerelt egységek, amelyeknél a vizesblokk az orvosi pult és a lámpa a székkel együtt mozog. Rendelhető DE20 nem programozható, illetve DM20 programozható kezelőszékkel, melyen öt program tárolható két orvos számára. Az asszisztens oldali pult két változatban kérhető: fordítható kar hármas tartóval, vagy pantográf kar mechanikus vagy pneumatikus fékkel. A DC310 / DL210 orvosi pultja öt eszközzel rendelhető, ebből négy forgóeszköz csatlakoztatásának és 7”-os érintőképernyő lehetőségével. Külön igényre kialakítható eszközönként a hűtővíz mennyiségének elektronikus szabályozása és programozása, a standard vagy rövidített pantográfkar pneumatikus fékezése, a köpőtál automata beforgatása. A DL210 típusú egység a vásárló kívánságára CART kivitelben is rendelhető.

CLASSIC

Diplomat Adept DA170,130

Az új generációs padlóra szerelt egységkészülék

A Diplomat Adept DA170 felsőkaros és a DA130 alsótömlős, fixen a padlóra szerelt fogászati kezelőegységek legújabb modellje, amelynél a kezelőszék az egység oldalára rögzítve függőlegesen mozgatható. A kezelőegységet DE 20 típusú programozható kezelőszékkel kínáljuk elérhető áron, amelyek öt programozható pozíció tárolására alkalmasak. Megrendeléstől függően minkét modell rögzített vagy kifordítható köpőcsészével rendelkezik. Az asszisztens oldalát levegős nyálszívóval vagy hármas tartóval kínáljuk, amelyet szokványos módon felszerelhetünk nagy és kis elszívóval, illetve spraypisztollyal is. A DA170 / 130 kezelőegységek magas minőségű kompakt elektronikával felszereltek, akár öt eszköz csatlakoztatásának lehetőségével .A kezelőegység összes funkciója az orvosi asztalon lévő billentyűzetről, illetve a lábkapcsolóról kezelhető. A letisztult dizájn célja az egyszerűség. Ezeket az előnyös ár kategóriába sorolható kezelőegységeket azoknak a fogorvosoknak ajánljuk, akik a funkcionalitást és az egyszerűséget részesítik előnybe. A DIPLOMAT márka fogászati kezelőegységeinek általános jellemzői oly módon változtathatók és a kiegészítők oly módon választhatók, amelyek segítségével ki tudjuk elégíteni megrendelőink legkülönbözőbb igényeit.

Diplomat DC170,180

Egyszerű és nagyszerű

A Diplomat Consul DC170 felsőkaros és a D180 alsótömlős olyan székre szerelt fogászati kezelőegység, amely lehetővé teszi akár öt eszköz elhelyezését az orvosi pulton és legfeljebb hat eszközt az asszisztens oldalán. Az egységeken az öblítő csésze kétféle –fix vagy befordítható- változatban rendelhető. Mindkét típusú asszisztens oldal felszerelhető egyszerű levegős nyálszívóval vagy hat eszköz kiépítésére alkalmas nővér oldali pulttal. A DC170 / 180 fogászati kezelőegységeket azoknak a fogorvosoknak szánták, akik előnybe részesítik az egyszerű kezelhetőséget és a megbízhatóságot. Az elektronika tervezésekor figyelembe vették a különböző gyártóktól származó kiegészítő eszközök széles skálájának csatlakoztatási lehetőségét, úgy mint a depurátor, kauter, vagy a polimerizációs lámpa. az orvosi pult szimetrikus kialakítása lehetővé teszi a kezelőegység kialakítását jobb- és balkezes felhasználó részére is. A DC170 / DC180 egységek orvosi pultja akár öt fényforrással ellátott eszközzel is felszerelhető. A eszközök funkcióinak vezérlését egy nyomógombos fóliatasztatúra biztosítja. Külön megrendelésre röntgenfilm néző felszerelése is lehetséges.

Diplomat Consul DC170 Orthodontics

A Diplomat Consul DC170 Ortodontics székre szerelt kezelőegységet kifejezetten az ortodonciás beavatkozások elvégzésére lett tervezve. Kiemelt figyelmet érdemel az egyszerű kezelőfelület, csakúgy, mint a terjedelmes rakodófelület, amely elengedhetetlen az eszközök tárolására.

Diplomat Adept DA110A

Az előnyös árkategóriába sorolható, fixen a padlóra rögzített fogászati kezelőegységek sorát az öt eszközös megújult Diplomat Adept DA 110A modell egészíti ki , amely elkápráztatja Önt egyszerűségével, funkcionalitásával, amelyhez nem utolsó sorban előnyös ár is társul. Az alsó vagy felső tömlővezetéses orvosi pult igény szerint fix magasságú vagy pantográf karral is rendelhető. A kezelőegység összes funkciója az orvosi asztalon lévő billentyűzetről, illetve a lábkapcsolóval vezérelhető. Az orvosi asztal legfeljebb öt eszközt tartalmazhat, amelyből három forgó eszköz. Az alapfelszereltség része a leszerelhető és sterilizálható köpőcsésze, valamint a rozsdamentes tálca. Külön megrendelésre röntgenfilm néző is megrendelhető.