A több mint 60 éves múltra visszatekintő gyártó, a DIPLOMAT kifejezetten a sajátos igényeknek és a magas minőségi követelményeknek megfelelően alakítja ki termékeit.

Kihagyhatatlan akciónkban, május 31-ig, most 20% kedvezményt adunk bármely Diplomat kezelőegységre! 

ÚJDONSÁG!

MODEL ONE

A megfelelő döntés!

diplomat_dental_model_one

Kiemelkedő teljesítmény, egyedülálló kényelem és versenyképes ár

A Diplomat Dental, a világ egyik vezető fogászati kezelőegység gyártója bemutatja a forradalmian új termékét, a Model One-t. A kezelőegység öt év kutató és fejlesztő munka eredménye, mely a Diplomat Dental által, évtizedek óta gyűjtött visszajelzésekből és a szakma legjobbjaiként számon tartott fogorvosok tapasztalataiból született meg. Az új modell alapját a cég zászlóshajójának számító Model Pro termékcsaládjának technológiai ereje képezi, mely a vásárlói igények maximáximális kielégítésének képességével kombináltak. A Model One a megfelelő minden modern fogorvos számára, aki a nem szeretne kompromisszumot kötni a prémum funkciók sokasága és az ár között.

MODEL PRO

Változtassa rendelőjét átlagosból különlegessé!

Letisztult, modern megjelenés és intelligens technológia

A Diplomat Model Pro tagjai díjnyertes tervezők által alkotott igazi különlegességek, ahol a modern és letisztult megjelenés találkozik a 21. század csúcstechnológiájával. Az újgenerációs modellek nem csak külsejükkel, hanem tudásukkal is tarolnak. Ezek a világ első teljesen digitálisan vezérelt kezelőegységei, melyek leegyszerűsítik és megkönnyítik a fogászati rendelő mindennapi munkáját, olyan mintha még egy asszinsztens lenne Ön mellett! Kompakt méreteiknek köszönhetően szinte bárhol elférnek, 50 színben válaszhatók, UV-álló felületkezelésüknek, valamint a robosztus és modern felépítésüknek köszönhetően sok éven át fogják megkönnyíteni munkáját!

MODELL PRO 500

5 kézidarabos, alsókaros asztal

MODELL PRO 700

6 kézidarabos, felsőkaros asztal

MODELL PRO 600

5 kézidarabos, alsókaros asztal

MODELL PRO 800

6 kézidarabos, felsőkaros asztal

CLASSIC

Kifutó modellek, a készlet erejéig rendelhetők!

Diplomat Adept DA170,130

Az új generációs padlóra szerelt egységkészülék

A Diplomat Adept DA170 felsőkaros és a DA130 alsótömlős, fixen a padlóra szerelt fogászati kezelőegységek legújabb modellje, amelynél a kezelőszék az egység oldalára rögzítve függőlegesen mozgatható. A kezelőegységet DE 20 típusú programozható kezelőszékkel kínáljuk elérhető áron, amelyek öt programozható pozíció tárolására alkalmasak. Megrendeléstől függően minkét modell rögzített vagy kifordítható köpőcsészével rendelkezik. Az asszisztens oldalát levegős nyálszívóval vagy hármas tartóval kínáljuk, amelyet szokványos módon felszerelhetünk nagy és kis elszívóval, illetve spraypisztollyal is. A DA170 / 130 kezelőegységek magas minőségű kompakt elektronikával felszereltek, akár öt eszköz csatlakoztatásának lehetőségével .A kezelőegység összes funkciója az orvosi asztalon lévő billentyűzetről, illetve a lábkapcsolóról kezelhető. A letisztult dizájn célja az egyszerűség. Ezeket az előnyös ár kategóriába sorolható kezelőegységeket azoknak a fogorvosoknak ajánljuk, akik a funkcionalitást és az egyszerűséget részesítik előnybe. A DIPLOMAT márka fogászati kezelőegységeinek általános jellemzői oly módon változtathatók és a kiegészítők oly módon választhatók, amelyek segítségével ki tudjuk elégíteni megrendelőink legkülönbözőbb igényeit.

Diplomat DC170,180

Egyszerű és nagyszerű

A Diplomat Consul DC170 felsőkaros és a D180 alsótömlős olyan székre szerelt fogászati kezelőegység, amely lehetővé teszi akár öt eszköz elhelyezését az orvosi pulton és legfeljebb hat eszközt az asszisztens oldalán. Az egységeken az öblítő csésze kétféle –fix vagy befordítható- változatban rendelhető. Mindkét típusú asszisztens oldal felszerelhető egyszerű levegős nyálszívóval vagy hat eszköz kiépítésére alkalmas nővér oldali pulttal. A DC170 / 180 fogászati kezelőegységeket azoknak a fogorvosoknak szánták, akik előnybe részesítik az egyszerű kezelhetőséget és a megbízhatóságot. Az elektronika tervezésekor figyelembe vették a különböző gyártóktól származó kiegészítő eszközök széles skálájának csatlakoztatási lehetőségét, úgy mint a depurátor, kauter, vagy a polimerizációs lámpa. az orvosi pult szimetrikus kialakítása lehetővé teszi a kezelőegység kialakítását jobb- és balkezes felhasználó részére is. A DC170 / DC180 egységek orvosi pultja akár öt fényforrással ellátott eszközzel is felszerelhető. A eszközök funkcióinak vezérlését egy nyomógombos fóliatasztatúra biztosítja. Külön megrendelésre röntgenfilm néző felszerelése is lehetséges.

Diplomat Consul DC170 Orthodontics

A Diplomat Consul DC170 Ortodontics székre szerelt kezelőegységet kifejezetten az ortodonciás beavatkozások elvégzésére lett tervezve. Kiemelt figyelmet érdemel az egyszerű kezelőfelület, csakúgy, mint a terjedelmes rakodófelület, amely elengedhetetlen az eszközök tárolására.

Diplomat Adept DA110A

Az előnyös árkategóriába sorolható, fixen a padlóra rögzített fogászati kezelőegységek sorát az öt eszközös megújult Diplomat Adept DA 110A modell egészíti ki , amely elkápráztatja Önt egyszerűségével, funkcionalitásával, amelyhez nem utolsó sorban előnyös ár is társul. Az alsó vagy felső tömlővezetéses orvosi pult igény szerint fix magasságú vagy pantográf karral is rendelhető. A kezelőegység összes funkciója az orvosi asztalon lévő billentyűzetről, illetve a lábkapcsolóval vezérelhető. Az orvosi asztal legfeljebb öt eszközt tartalmazhat, amelyből három forgó eszköz. Az alapfelszereltség része a leszerelhető és sterilizálható köpőcsésze, valamint a rozsdamentes tálca. Külön megrendelésre röntgenfilm néző is megrendelhető.